lunes, 21 de octubre de 2013

DILLUNS 21 D'OCTUBRE DEL 2013

Fent quatre retocs al disseny del bloc!

Avui ens hem reunit totes juntes per polir el disseny del nostre bloc. Hem afegit una imatge de la costa de Palamós que reflexa la bellesa del nostre poble. 

També hem canviat el tipus de font i hem posat color a les pestanyes perquè siguin més vistoses.


A més, se'ns ha encès la bombeta i hem afegit un eslògan: Palamós vila de pescadors, passatge d'admiradors. Aquest eslògan reflecteix la professió amb més història de Palamós i la constant rebuda de turisme. 


Per acabar, ens ha fet gràcia afegir alguns gadgets. Hem incorporat un rellotge i un programa que permet compartir el nostre bloc a Facebook i Twitter.

Quines ganes de veure'l acabat!

Maria Cantorné, Marina Garrido, Sònia Prada i Meritxell Saubí. 

viernes, 18 de octubre de 2013

DIJOUS 17 D'OCTUBRE DEL 2013

Creem i editem el nostre bloc!


Aquest cop el grup s'ha reunit per crear el bloc descobrimpalamos.blogspot.com i editar-lo: hem posat el títol, hem escollit el disseny de la pàgina web i hem creat les diferents pestanyes que el composen.

Ens queda pendent trobar un eslògan que defineixi el municipi. Per ara, seguim pensant i esperant a què flueixi la nostra imaginació!

Maria Cantorné, Marina Garrido, Meritxell Saubí i Sònia Prada. 

DIJOUS 10 D'OCTUBRE DEL 2013

Ens reunim per primer cop!

Per primera vegada el grup és reuneix amb la finalitat de trobar una localitat  per crear un blogc educatiu. Així doncs, el primer pas que hem realitzat per tirar endavant aquest espai és acordar que Palamós serà el municipi que treballarem.

Hem triat aquest terme municipal per la proximitat a alguna de les integrants del grup i, si més no, per la seva bellesa, el seu entorn natural i el seu patrimoni cultural de gran interès.

A continuació, hem creat una compta de G-mail comuna per començar a treballar amb Blogger, l’espai virtual on crearem el nostre bloc. Seguidament, i de manera cooperativa, hem buscat informació i recursos relacionats amb el municipi de Palamós per poder desenvolupar adequadament el nostre bloc.

Maria Cantorné, Marina Garrido, Meritxell Saubí i Sònia Prada.