viernes, 18 de octubre de 2013

DIJOUS 10 D'OCTUBRE DEL 2013

Ens reunim per primer cop!

Per primera vegada el grup és reuneix amb la finalitat de trobar una localitat  per crear un blogc educatiu. Així doncs, el primer pas que hem realitzat per tirar endavant aquest espai és acordar que Palamós serà el municipi que treballarem.

Hem triat aquest terme municipal per la proximitat a alguna de les integrants del grup i, si més no, per la seva bellesa, el seu entorn natural i el seu patrimoni cultural de gran interès.

A continuació, hem creat una compta de G-mail comuna per començar a treballar amb Blogger, l’espai virtual on crearem el nostre bloc. Seguidament, i de manera cooperativa, hem buscat informació i recursos relacionats amb el municipi de Palamós per poder desenvolupar adequadament el nostre bloc.

Maria Cantorné, Marina Garrido, Meritxell Saubí i Sònia Prada. 


1 comentario:

  1. Hola noies, dir-vos que en general trobo que està molt bé aquest blog. Està molt ben organitzat,els continguts, les explicacions i els objectius són clars i entenedors.
    La fotografía està molt ben triada i tant el fons i el tipus de lletra crec que el fan atractiu, fet molt positiu si tenim en compte que és dirigit a nens de primària .

    Bona feina noies.

    Socialsroses.blogspot.com

    ResponderEliminar