martes, 19 de noviembre de 2013

DIMARTS 19 DE NOVEMBRE DEL 2013

Ja estem a l'equador d'aquest projecte!

Avui ens hem reunit de nou per enllestir la part “De què vivim”. Hem estat investigant les fonts econòmiques del poble de Palamós i les hem comparat amb el Baix Empordà i Catalunya.

També hem fet un cop d’ull a la població de Palamós i el tipus d’habitatge (primari o secundari) que més hi predomina per poder contextualitzar i comparar les dades amb el nombre de turistes que visiten la vila.

Per acabar, hem estat analitzant les places d’allotjament turístic que hi trobem al poble (places d’hotel, de càmping i habitacions de cases rurals).

No ha sigut fàcil, però tot el nostre esforç ha merescut la pena i estem molt contentes del resultat  d’aquest apartat J

Maria Cantorné, Marina Garrido, Meritxell Saubí i Sònia Prada

3 comentarios:

  1. Bon dia noies,

    Veiem que en el bloc es veuen reflectides moltes hores de feina!

    Destaquem la pestanya de com és el poble, ja que és molt interessant i ens ajuda a fer-nos una idea de com és el poble de Palamós, donant-nos informació dels principals edificis i llocs per poder conèixer.

    Considerem que l’apartat de què vivim és molt complert i ens aporta moltes dades. No obstant, hem trobat a faltar una explicació més específica o més detallada de les justificacions (tipus d’habitatge, población, atur) per saber ben bé com ha afectat posteriorment això al sector de feina.

    Pel que fa al vídeo de l’apartat com ha canviat creiem que la idea de gravar a partir d’entrevistes és molt original i que apropa molt a realitat que s'ha viscut fins a l'actualitat, però creiem que hauria d'haver-hi una petita explicació o conclusió de com o per què s'han produït aquests canvis d'uns anys a uns altres.

    Ànims,

    Elena Franco, Mercè Manaut i Aina Mañà.

    ResponderEliminar
  2. Bona tarda!

    Pel que fa a l'apartat de com és el municipi i també del apartat de com es viu, dir que estàn molt complerts i són molt entenedors. Del corquis dir que està molt bé, tot i que trobem que, potser, s'haurien de resaltar els edificis principals.

    Per últim, de l'apartat de com ha canvait, torbem que l'explicació ens crea una idea de l'evolució del municipi. Pel que fa a les entrevistes (suposem que són el video explicatiu que es demanava, sinó, no l'hem sapigut trobar), ajuden a entendre millor l'explicació. Dir també que la idea de fer l'explicació de l'evolució a partir d'entrevistes és molt original.

    Ànims!

    Adrià Colldecarrera, Cristian López, Ivan Montero i Sergi Portas.

    ResponderEliminar
  3. Hola companyes,

    Primer de tot, dir-vos que heu solucionat el problema de l’eslògan i ara ja està en concordança amb el subtítol “Vila de pescadors, passatges d’admiradors”.

    D’altra banda us donem uns quants consells per tal que acabeu de perfeccionar el vostre bloc:
    • Creiem que hauríeu de posar els integrants del grup en l’eslògan.
    • També a sota de tot i a la dreta hauria d’haver un enllaç amb altres blocs.
    • La pestanya d’activitats didàctiques no hi hauria d’estar ja que van en un altre apartat.
    • En la pestanya “com és” el croquis està molt ben dibuixat i ens sembla molt bona idea que hi hagiu posat els noms tot i que trobem a faltar que es ressegueixin els plans una mica més fort per tal de poder diferenciar-los. La informació de com és Palamós és concreta però entenedora.
    • En la pestanya “de què vivim” és molt entenedora i el fet que hi hagiu posat els gràfics ajuden a veure d’una manera més clara els sectors que predominen.
    • En la pestanya “com ha canviat” trobem molt interessant el fet que abans de fer el vídeo hàgiu posat una petita introducció per tal d’introduir informació de les persones entrevistes i a més a més heu escrit l’entrevista. Pel que fa el vídeo és molt entenedor i interessant tot i que creiem que aquest no era l’objectiu de la gravació. Vosaltres hauríeu d’haver explicat com ha canviat Palamós, quins canvis s’han fet, com eren els carrers, quines botigues hi havia, com eren les escoles, etc.

    Esperem que us pugi ajudar la nostra valoració i milloreu aquests petits aspectes!


    Laia Almeda, Lídia Atero, Corina Gonzàlez i Elena Rodriguez

    ResponderEliminar