jueves, 5 de diciembre de 2013

DIJOUS 5 DE DESEMBRE DEL 2013

Activitats didàctiques enllestides!

Durant aquestes últimes setmanes el grup s'ha reunit de nou per crear les activitats didàctiques.

Per crear les activitats hem pensat, en tot moment, en els nostres visitants: activitats lúdiques, dinàmiques, entretingudes i, sobretot, didàctiques. Ens agradaria destacar que en la majoria d'activitats hem creat una fitxa complementària per poder treballar l'objectiu de l'activitat o hem optat per treballar amb programes o espais virtuals com el KidPix i el Google Maps.

Aprofitem l'ocasió per desitjar-vos un Bon Nadal i un Feliç any nou!




Maria Cantorné, Marina Garrido, Meritxell Saubí i Sònia Prada.

2 comentarios:

  1. Aquí teniu la vostra avaluació ;)

    Aspectes formals: Bé. El disseny del bloc és adequat als alumnes d’educació primària, està ben estructurat, organitzat i la pàgina és senzilla de navegar-hi. Hi ha algunes faltes d’ortografia, però molt poques i semblen fruit de la rapidesa de l’escriptura, no per la desconeixença. Hi ha molt gadgets i links interessants. Molt complet.
    Activitats: Molt bé. Les activitats són significatives, dinàmiques, fan participar i reflexionar a l’alumnat i creiem que són adequades a l’edat dels alumnes.
    Contingut: Bé. El contingut és clar i concret, original, està ben estructurat, hi ha molt suport visual I d’altres tipus, però en l’apartat de “com ha canviat” pot ser faltaria informació extreta de llibres o arxiu per complementar les entrevistes.
    Global: Bé. Si el nostre entorn proper fos Palamós, aquest bloc seria una bona eina de treball.
    Actitud: Molt bé. El bloc transmet que hi ha hagut un gran treball darrere ja que hi ha molts recursos com fotos, entrevistes, àudios, que no es troben fàcilment i el disseny és molt harmònic.

    Nota: 8

    ResponderEliminar
  2. Us deixem la nostra valoració sobre el bloc:

    ASPECTES FORMALS: Bé. El disseny del bloc està ben elaborat i et permet trobar el que busques ràpidament. A més a més està molt ben organitzat i s'enten perfectament. L'únic problema es que hi ha algunes faltes d'ortografia.
    ACTIVITATS: Molt bé. Les activitats que heu creat estan adequades a l'edat dels alumnes. Són originals, significatives i permeten que els alumnes reflexionin sobre el seu entorn. Us haig de comentar que el link que hi ha dins de l'activitat 2 no funciona.
    CONTINGUTS: Molt bé. La informació és clara i concreta. Heu fet servir recursos, com per exemple les entrevistes, que ens han semblat originals. Pel que fa a l'actitud hem vist que teniu els diaris al dia i pensem que heu dedicat molta estona a l'elaboració del bloc.

    NOTA: 9

    ResponderEliminar